Over Forensz

Forensz maakt het gebruik van diverse mobiliteitsvormen zo makkelijk mogelijk. De werknemer kan zelf de beste reis samenstellen, de werkgever voert de regie. Onze diensten richten zich op het gebruik van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, deelauto’s, scooters, fietsen en de fietsenstalling. Wij helpen de werkgever bij het opstellen van een mobiliteitsbeleid en zorgen voor de uitvoering hiervan. Mobiliteit is onze zorg, zodat jij als werkgever tijd hebt voor de missie van de organisatie en impact kan maken.

In ons team werken customer support professionals, dataspecialisten en projectmanagers samen aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Dit doen we met veel enthousiasme, kennis van zaken en servicegericht, waarbij we gebruik maken van ieders kwaliteiten en drijfveren.

Het team houdt zich bezig met verschillende administratieve werkzaamheden, zoals klantenregistratie, reismotivering, rapportages en controles. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in ons eigen portal.

Forensz biedt een deskundige servicedesk. Heb je vragen over het mobiliteitsbeleid, de mobiliteitskaart of de vervoersaanbieders? We helpen je graag met het vinden van een antwoord en zorgen ervoor dat je makkelijk kunt reizen. Onze servicedesk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00.

Werken bij Forensz?

Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar zie je wel een toekomst bij Forensz?  Stuur dan een mail naar info@vccr.nlVergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.

Forensz